Κυριακή 24 Ιανουαρίου 2016

Είπαμε να κερδίσουμε τη ζωή μας και καταντήσαμε να την κλέβουμε..

Είπαμε να κερδίσουμε τη ζωή μας και καταντήσαμε να την κλέβουμε..



Η Πταισματοδίκης εξεπλάγη γιατί ανέλαβα την ευθύνη για τα γραφόμενα μου .. Είπα, αν δεν αναλαμβάνει κανείς την αλήθεια του και την ευθύνη που απορρέει από κείνη τότε ποιος ο λόγος ύπαρξης του ;.
Θα με καλέσει ο ανακριτής για τα περαιτέρω ,και μετά δικαστήριο ...
....
Αναφέρθηκα στην διαπλοκή εξουσίας, δημοσιογραφίας, και τραπεζιτών ..
Οι πολιτικοί απαιτούν [πετάνε το μπαλάκι ] από την δικαιοσύνη να φιμώσει την ελευθερία του λόγου ,της σκέψης και της έκφρασης -γιατί εκείνοι δεν το κάνουν με νόμο για να μην χαρακτηριστούν απολυταρχικοί ....
Και η δημοσιογραφία [ κανάλια ,φυλλάδες ] έχουν γίνει το δεξί χέρι τους που υπηρετούν με ανταλλάγματα την εκάστοτε εξουσία ..Διαστρεβλώνοντας την όποια αληθεια , χρίζοντας αλήθειες τα ψέματα με σκοπό να αποκοιμίσουν τον κόσμο χρησιμοποιώντας οτι πιο βρόμικο μπορούν να σκεφτούν .
Και κάτι λίγοι δημοσιογράφοι που κάνουν σωστά τη δουλειά τους έντιμα και αληθινα , προσπαθούν με μηνύσεις και εκφοβισμούς να τους φιμώσουν ...
Οι τραπεζίτες με τους πολιτικούς φάγανε τα λεφτά φορτώνοντας πάνω από 260 δις στις πλάτες του κόσμου με τις ανακεφαλαιοποιήσεις ...
Τώρα θα πληρώσει ο λαός τις αμαρτίες τους ,και σαν αντάλλαγμα και επιβράβευση για αυτο παίρνουν και τα σπίτια των ανθρώπων ,κλείνουν τις όποιες εναπομείνασες επιχειρήσεις και αυτό είναι ΝΟΜΙΜΟ και ΗΘΙΚΟ ..
Όμως κατ ουσίαν αυτός ειναι και ο φασισμός τους .
Είναι πολύ πιο έντιμο να ξαναστήσουν την ΕΑΤ-ΕΣΑ να μας βασανίζουν για να σωφρονιστούμε ,παρά να ζητάνε απο την δικαιοσύνη με το φόβο της ποινής και της φυλάκισης να πράξει αυτο που δεν τολμούν οι ίδιοι ..
θα τους κάνω μήνυση κι εγώ και θα αναφέρω οτι τους μηνύω για ηλιθιότητα και φασιστική στάση ,πράξεις απεχθείς που έστειλαν πάνω απο 30 χιλιάδες ανθρώπους στην αυτοχειρία και 1 500 000 στην ανεργία ..
Και ειναι ξεφτίλες και φασίστες ..και πάντα θα αντιπαλεύουμε όλες τις εξουσίες που πράττουν κατ αυτόν τον τρόπο ..
Προς όλους τους Δικομανείς ..
Αναλαμβάνω την ευθύνη για αυτά που γράφω ,
όχι για αυτά που εσείς θα πείτε ότι καταλαβαίνεται ....
ηρακλης ..

Δεν υπάρχουν σχόλια: