Σάββατο 17 Μαΐου 2014

Εσείς της αποχής …



Εσείς της αποχής …

Εσείς της αποχής …
Αντωνογιαννάκης Ηρακλής
Του Ηρακλή Αντωνογιαννάκη
Γιατί γαμώτο ρε παιδιά! Τώρα που μεγαλώσατε και αρχίσατε να βγάζετε καινούργια δοντάκια, φεύγετε και αφήνετε ‘’έκθετους’’ τους πολιτικούς μας κάνοντας αποχή από τις εκλογές!
Είναι βέβαια κι αυτό μια διαφορετική προσέγγιση στα τεκταινόμενα, στη καθημερινή πραγματικότητα, στο θολό και ακατανόητο κόσμο που ζούμε. Με όλα αυτά τα τραγελαφικά που βιώνουμε.
Όμως τώρα τι κάνουμε;
Ξέρετε πόσο ακρίβυναν οι ψυχοθεραπείες;
Θα μου πείτε οτι φταίνε οι ψυχοθεραπευτές και οι ψυχολόγοι που σας πίεσαν να σταματήσετε να τούς ψηφίζετε μπας και πιάσουν κάνα φραγκάτο πελάτη ,γιατί από σας τούς μπατίρηδες, τι φράγκα να ελπίζουν πως θα πάρουν!
Είχαν τεράστιες ζημιές, και μάλιστα έχουν φτάσει στο σημείο να αυτοκτονούν ομαδικά, γιατί είναι κολλημένοι με τα φράγκα, και δεν μπορούν να ζήσουν φτωχοί, χωρίς πισίνες και γαλλικά για τα παιδιά τους.
Νομίζω και οι πολιτικοί μας, αυτά τα θαυμάσια πλάσματα, αυτοί οι εκλεκτοί άνθρωποι, οι ηθικά ατσαλάκωτοι, με τα κουστουμάκια τους ,τώρα που σταματάτε να τούς ψηφίζετε, θα πέσουν κι’αυτοί σε βαθιά μελαγχολία και θα έχουμε πρόβλημα.
Και πως θα πορευτούμε ρε παιδιά;
Σημαντικά ζητήματα όπως το ΔΝΤ, η καραντίνα που βάλανε την Ελλαδίτσα μας, η φτώχεια και η εξαθλίωση του λαού, οι αυτοκτονίες των ανθρώπων καθημερινά οι άνεργοι και άλλα πολλά τα διαχειρίζονταν μέχρι χθές με το χαμόγελο στα χείλη
Ακόμα και τότε ,τη στιγμή της εξαγγελίας του Γιωργάκη ότι μπαίνουμε στη νέα εποχή, την εποχή του ΔΝΤ, υποθηκεύοντας το μέλλον της χώρας και των παιδιών μας, είχε ένα υπέροχο φόντο από κάποιο ακριτικό νησί, κι’ένα χαμόγελο όλο ελπίδα που δεν παρέπεμπε με τίποτα στα μελλούμενα.
Αυτό που χαρακτήριζε τους πολιτικούς πριν πέσουν σε κατάθλιψη, ήταν η σοβαρή κοινωνική πολιτική που είχαν ξεκινήσει, -αυτοί οι θαυμάσιοι και χαρούμενοι άνθρωποι. Άντε τώρα να περιμένεις από μερικούς καταθλιπτικούς μαλάκες να σου λύσουν τα προβλήματα.
Άσε που οι γυναίκες και τα παιδιά τους, από ότι άκουσα, θα βγούνε στους δρόμους να κάνουν πορείες και απεργίες πείνας γιατί δε μπορούνε να βλέπουν τις φάτσες τους όταν γυρνάνε από τα έδρανα με μαντηλάκια να σκουπίζουν τα δάκρυά τους, τώρα που σταματήσατε να τους χειροκροτείτε, να τους ψηφίζετε και να τους ραίνετε ροδοπέταλα.
Άντε κάτι κλούβια αυγά και κάνα γιαούρτι ληγμένο το πολύ-πολύ! Μέχρι και την ασυλία τους αμφισβητείτε. Σαν δε ντρέπεστε!
Είδατε ρε τι προβλήματα έχετε προκαλέσει;
Άσε που οι δημοσιογράφοι στα έντυπα, εφημερίδες και τα λοιπά, δεν το συζητάμε, μόλις εμπεδώσουν ότι τούς έχετε κι αυτούς γραμμένους , θα αρχίσουνε τις ομαδικές μεταναστεύσεις σε χώρες που να μπορούν να βρούν κάτι να γράψουν , αφού δεν τους δίνετε τροφή με τη στάση σας. Για αυτό το λόγο γέμισαν τα ψηφοδέλτια των πολιτικών αλλιώς θα καταντούσαν περσόνεs σε κάνα σαράι στο Ντουμπάι.
Επιπλέον, ο Σαμαράς πρότεινε στον Μπενι και τον μπάρμπα Φώτη να πάρουν το Λουδοβίκο των Ανωγείων να τους παρηγορεί με μοιρολόγια τώρα που τα ποσοστά τους πέφτουν σε μονοψήφια νούμερα κάτω του μηδενός ..
Άσε που ο Βενιζέλος αυτός του ΠΑΣΟΚ ,και τώρα Ελιάς [έθαψε το ΠΑΣΟΚ κάτω από μια ελιά ] κλαίει και οδύρεται και απειλεί να μας εγκαταλείψει στην τύχη μας … κλαίμε κι εμείς μαζί του για το τι θα απογίνουμε ,και πρότεινε στον άλλον συγκάτοικο του θρόνου του, τον Σαμαρά να μοιραστούν ξανά το θρόνο και το στέμμα να το φορεί ο Σαμαράς γιατί δε χωρεί στην χοντροκέφαλα του .. Σήμερα που κινδυνεύει να φύγει νύχτα από το Μαξίμου, σκέπτεται τι χαζομάρα έκανε τότε.
Λυπάται και τον Γιωργάκη που γυρνά προσπαθώντας να ξαναφτιάξει κόμμα ,ξεκινώντας από τα Ανώγεια της Κρήτης αλλά δε του βγαίνουν τα κουκιά και κλαίει και οδύρεται ,στα χάλια που τον βλέπει να έχει πέσει και τον παρηγορεί ο Μίμης κι ο Μπιστης .. αυτός ο ‘’Αριστερός ‘’ ο κολλητός του Μαρξ.
Ο Βενιζέλος , το ίδιο βέβαια και ο Σαμαράς, αμολήσανε την ΚΥΠ και σας ψάχνουν, όχι βέβαια για κακό, άλλα για να σας κάνουν υπουργούς και υφυπουργούς στη θέση του Πάγκαλου, του Χρυσοχοϊδη, του Άδωνη του Στουρναρα και των υπολοίπων του συρφετού. Οι μόνοι τελικά πού χάρηκαν πού σταματήσατε να τους ψηφίζετε είναι Κουτσουμπας , ο Τσίπραs και η Ντόρα.
Ξαμόλησε το σούπερμαν τον Πάγκαλο ο Βενιζέλος βρίζοντας και εξαπολύοντας μύδρους μήπως μπόρεση και απορροφήσει την οργή του κόσμου αποπροσανατολίζοντας τον κόσμο με ένα ,Μαζί τα φάγαμε τι μιλάτε και το είστε Κοπρίτες . Τι θαυμάσιος άνθρωπος !!! Και τι πλούσιο ευγενικό λεξιλόγιο που διαθέτει …Τώρα τα βάζει και με γυναίκες …Καμαρωτέ τούς !!!
Αυτούς ψηφίζεται τόσα χρονιά ..Λες και εσείς διορίζατε η εσείς φτιάχνατε μεζονέτες μαζί τούς ….
Που θυμήθηκα τώρα τη Ντόρα, θα μου πείτε. Μα δεν ακούσατε ότι ανεβάζει καραβιές στην Αθήνα τους πατριώτες μου από τη Κρήτη για την ίδρυση του νέου κόμματος της.. Λέει ότι η ΝΔ είναι μικρό κόμμα σαν το πουλί του Άδωνη . Και το όνομα αυτού ‘’θα σας σώσω’’ !!. Δηλαδή αν εννόησα καλώς, εννοεί « σκύψτε ευνοημένοι» η κάτι τέτοιο .
Από καιρό ο Κουτσούμπας ήθελε να χει κι αυτός κάτι νά γράφει με χιούμορ και χάρη γιά τήν καθημερινότητα στο facebook. Να εξιστορεί τα αστειάκια που κάνουν οι βουλευτές στο κοινοβούλιο μεταξύ τους για την Μαρξιστική Λενινιστική προοπτική στο κοινωνικό στερέωμα.
Μήπως κάποτε μπορέσουμε επιτέλους και το εμπεδώσουμε. Μόλις το όνομα του ανακοινώθηκε στο facebook, οι συντρόφοι του από τη χαρά τους βγήκαν με τα πανό στους δρόμους να το γιορτάσουν! Το προφίλ του Κουτσούμπα αναπαριστάνει μια επαναστατημένη πιτσιρίκα με ροζ και κόκκινο φόντο [Μάλλον την Αλέκα έβαλε για έμβλημα ]και το Στάλιν να φιγουράρει στο πάνω αριστερό μέρος . ..
Ο Τσίπραs, και αυτός από τη μεριά του, δικαιολογημένα διόρθωσε το μοναδικό ίσως μελανό σημείο που του χαλούσε το Trent στυλάκι. Είναι μια πρόκληση για αυτόν να αποδείξει στις πιτσιρίκες απανταχού της επικράτειας ότι διαθέτει και χιούμορ ανάμεσα στα άλλα πάμπολλα προσόντα του. Σκέφτεται μάλιστα να κατεβάσει στη βουλή πρόταση που να δίνει το δικαίωμα στις γυναίκες των βαλκανικών χωρών να μπορούν να ψηφίζουν στη Ελλάδα. Έτσι υπολγίζει ότι τα ποσοστά του ΣΥΡΙΖΑ θα φτάσουν σύντομα στο 70%. Εξάλλου έσκισε στο ντιμπειτ τους ξενέρωτους ευρωπαϊστές που κλαινε και οδύρονται τωρα για την Ευρώπη που αφήνουν στα χέρια του Τσιπρα !!Πάνω από 15000 ερωτικά μηνύματα από τις ευρωπαίες ψηφοφόρες του !!
Το Ποτάμι του Σταύρου [νέος σωτήρας κι αυτός σαν και τον Τζημερο ]με το σακίδιο στον ώμο να περιοδεύει , έχει έτοιμο τον Λαμπράκη αυτόν του ΔΟΛ και τον Μπόμπολα για να πείσει για τη σίγουρη σωτηρία σας !! .
Παράλληλα οι άντρες στην Ελλάδα, όσοι μείνανε, θα βαφτούν τα χρώματα του πόλεμου, μπλε και πράσινο δηλαδή, και έτσι η ζωή μας θα αποχτήσει χρώμα και θα μπορέσουμε να βγούμε από τη μαυρίλα που μας έχει πνίξει τόσα χρόνια.
Ο Κασιδιάρης κι ο Μιχαλολιάκος είναι πιο πονηροί και παράγγειλαν 3 blog στη Vermaht στη Γερμανία και αλλά 3-4 φάτσο-βιβλία για να μπορέσουν να καλύψει τούς λύκους με τις προβιές των προβάτων. Είναι έτοιμα μαζί με κάτι σιδερογροθιέs και άλλα σύνεργα σωφρονισμού. Τα υπόλοιπα blog και τα φατσο-βιβλία θα τα δώσει στο Βορίδη και στους αδερφούς Γεωργιάδη που θα τα ονομάσουν « ο καινούργιος θαυμαστός κόσμος » η « η νέα τάξη πραγμάτων ». Κάτι σαν τις εξερευνήσεις του Κουστό η κάτι παρόμοιο τέλος πάντων. Θα βάλουν και σαν έμβλημα πάνω δεξιά τη σβάστικα με τη μούρη του Χίτλερ για να τον προσκυνάνε κάθε πρωί αυτοί και οι οπαδοί του…
Είδατε λοιπόν φίλοι της αποχής, πενήντα και κάτι, τι υπέροχη πραγματικότητα διαμορφώνεται και χωρίς εμάς; 
Το 35% κυβερνά το υπόλοιπο 65% και όλα δουλεύουν ρολόι. Μου φαίνεται οτι ίσως τελικά νά μην μας έχουν και τόσο ανάγκη.
Για τούτο το λόγο ίσως θα έπρεπε να σκεφτούμε λίγο και να πράξουμε…. να δούμε σοβαρά τι εναλλακτικές λύσης έχουμε .. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: