Παρασκευή 13 Φεβρουαρίου 2015

το φάρμακο που σκοτώνει ..


  

Πάντα το κόστος μιας κρίσης δεν αποτιμάτε σε χρήματα αλλά σε ανθρώπινες ζωές 
Στην Ελλάδα για παράδειγμα ως συνέπεια των περικοπών σε προγράμματα πρόληψης κατά του AIDS,είναι ότι έγινε το μόνο έθνος της Ευρώπη που έπρεπε να αντιμετωπιστεί η μεγάλη έξαρση του HIV αφού τα προγράμματα παροχής βελόνων αποσύρθηκαν .
Σύμφωνα με τα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ από το 2010 έως το 2012 ο αριθμός των οροθετικών για το AIDS αυξήθηκαν κατά 25 φορές μεταξύ των χρηστών ενδοφλέβιων ναρκωτικών ..
Το οικονομικό όφελος για το ελληνικό κράτος ήταν ελάχιστο ..OΛοβέρδος θεωρεί υπαίτιες 27 γυναίκες οροθετικές και τις διαπομπεύει με τις φωτογραφίες των στα μέσα ...Μια από αυτές αυτοκτονεί ..
Είμαι μια από τις 27 οροθετικές γυναίκες που διαπομπευτήκαμε το 2012.Μας υποχρέωσαν σε λήψη αίματος για τεστ ΗΙV/AIDS ,και στη συνέχεια μας φυλάκισαν για διάστημα εως ένα χρόνο ,με την κατηγορία της πορνείας και της ‘’βαριάς σκοπούμενης σωματικής βλάβης ‘’στους υποτιθέμενους πελάτες μας .Η κατηγορία της πορνείας δεν αποδείχτηκε και στη δίκη δυο από εμάς στις 4/4/12 ενάντια στο ελληνικό κράτος ,κερδίσαμε αποζημίωση ύψους 10 ευρώ τη μέρα .Η βλάβη που μας έγινε θα κυνηγάει αιώνια εμάς και τα παιδιά μας ..
Κατερίνα
Λίγους μήνες πριν την αυτοκτοκτονία της ..
Η θνησιμότητα η βρεφική θνησιμότητα αυξήθηκε κατά 40 τοις εκατό μεταξύ 2008 και 2010 και αύξηση στους θνησιγενής τοκετούς κατά 30 τοις εκατό . .Οι αυτοκτονίες Αυξάνονται κατά 55 τοις εκατό κι ο πρώτος παράγοντας είναι η ανεργία .Για κάθε μια αυτοκτονία αντιστοιχούν δέκα απόπειρες και δέκα έως 1000 περιπτώσεις κατάθλιψης ..Για πρώτη φορά μετά τον πόλεμο περισσότεροι άνθρωποι πεθαίνουν απ’ ότι γεννιούνται .
Την υγεία στην Ελλάδα απογυμνώθηκε απολύονται 2500 γιατροί από τον ΕΟΠΥ και αναλαμβάνει το 2014 η ΕΣΑΝ ΑΕ ΜΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ μελετά χρηματοοικονομικούς δείκτες, δείκτες αποδοτικότητας και απευθύνεται σε πελάτες κι όχι σε ασθενείς και την οδηγεί σε μεγαλύτερη συρρίκνωση ..
Το 6 τοις εκατό του ΑΕΠ για την υγεία μόνο 3.000.000 ανασφάλιστοι και 27 τοις εκατό άνεργοι ..
Έχει αποδειχτεί ότι κάθε ευρώ που επενδύεται στο σύστημα υγειονομικής περίθαλψης επιστρέφει έως τρία ευρώ στο κράτος .
.Αληθεια ποιος θα πληρώσει για όλα αυτά που πλήρωσε ο ελληνικός λαός χωρίς να φταίει ; Οι ντόπιοι δοσιλογοι κυκλοφορούν ελεύθεροι και οι Γερμανοί φίλοι μας ζητάνε να συνεχιστεί η εξόντωση ενός ολόκληρου έθνους ..Άραγε θα το δεχτούμε ;

Δεν υπάρχουν σχόλια: