Σάββατο 22 Ιουνίου 2013

ΕΡΤ - Ελευθερία του λόγου .




Δεν είναι μόνο θέμα πως δεν υπάρχει ΠΙΑ δημόσια τηλεόραση ..Δεν υπάρχει ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ..αυτό που τελικά καταλύθηκε σε ένα βράδυ εν ριπή οφθαλμού δεν είναι τρία τέσσερα κανάλια κι αλλά τόσα προγράμματα ραδιοφωνικά κι άλλα ..
Ζούμε σε μια μεταβατική Οργουελικη περίοδο που η ελεύθερη έκφραση η ελευθερία του λόγου η ελεύθερη διακίνηση ιδεών ποινικοποιήθηκε ..Έπονται και τα χειρότερα βέβαια .. O Σιαμαίος αδελφός του Κρόνου που τρώει τα παιδιά του θα φορέσει τον μανδύα μιας ψευδοδημοκρατιας τραβεστί - θα βάλει το στέμμα στο κεφάλι σαν άλλος Νέρωνας και θα ''πυρπολήσει τη Ρώμη'' ..

Προτείνω στην τρι-τώρα δι-κομματική κυβέρνηση ότι αντί να κλείνει οργανισμούς και να στέλνει ανθρώπους στην ανεργία [ και να αυξάνεται ] κατόπιν στην κατάθλιψη με αποτέλεσμα τις αυτοχειρίες - να παρακάμψει εξ αρχής τη σειρά αυτή .. Μπορούν να ντουφεκίζουν τους απολυμένους .. Μπορούν να πάρουν τους φούρνους από το Νταχάου ..Ωραία λύση ,και το σαπούνι θα αποφέρει έσοδα [έτσι κι αλλιώς με αυτό φλερτάρουν ].. μπορούν να ανοίξουν γαλαρίες , να ανοίξουν τα νησιά μας για διακοπές διάρκειας Γυάρο Μακρόνησο κτλ αλλά να κάψουν πια τα ημίμετρα και τα ενδεδυμένα παλιόρουχα της δημο – Κράτσιας ....

Λέω τώρα …

ηρακλης

Δεν υπάρχουν σχόλια: