Δευτέρα 7 Νοεμβρίου 2011

Έκτακτο..............


Μετά τις τελευταίες εξελίξεις , οι πολιτικοί αρχηγοί έχουν κλάσει μέντες .
Η Παπαρήγα έδωσε εντολή να αποκηρύξουν τον Άρη ,το Μπελογιάννη και να αποκαθηλώσουν το σφυροδρέπανο .. Στη θέση του να βάλουν τη φωτογραφία του ΓΑΠ ..Τώρα μόνο αναγνώρισε την τεράστια αξία του μετά την κατραπακιά που έδωσε στα καπιταλιστικά σβέρκα ..

Ο Φιντέλ κι ο αδελφός του έχουν δώσει εντολή να σβήσουν από κάθε μπλουζάκι κι από κάθε κούπα που κυκλοφορεί την εικόνα του ΤΣΕ και να βάλουν αυτήν του Γιωργάκη με τη τζιγαρόλα στο στόμα !!
Επαναστάτης ήταν αυτός φωνάζει κι ωρύεται ο Φιντέλ μετά τα κατορθώματα του ΓΑΠ .

Τα κατορθώματα του Τσε φαντάζουν παιδικά παιγνίδια σε παιδική χαρά ….
Αλλά και στη Ρωσία, παλιά σοβιετική ένωση ,έχουν πάθει ίλιγγο από τα κατορθώματα του !!!!Ο Βλαντιμίρ Πούτιν έδωσε εντολή να πάρουν το πτώμα του Λένιν και να το δώσουν στα σκυλιά !!

Έστειλε μισθωμένο αεροπλάνο με ρωσίδες χορεύτριες μπόλικη βότκα και τα τελευταία μοντέλα ΒΜΧ , να παραλάβουν τον ΓΑΠ , να τον κάνει το νέο σύμβολο του παγκόσμιου κομουνισμού !!
Αλλά κι όλες οι άλλες χώρες του πλανήτη διεκδικούν την ιθαγένεια του ..

Έχουν δημιουργηθεί διπλωματικά επεισόδιο σχεδόν στις περισσότερες χώρες του κόσμου αλλά με αποκορύφωμα δυο φυλές στο Καταουάια και στη βελχουαλία κάπου στα δάση της Σομαλίας , διότι ο αρχηγός της φυλής ο Αγριόμητσος έχει κηρύξει πόλεμο στον Γαργαντούε τον ανυπόληπτο διότι λέει πως είναι δίδυμα αδέλφια με το Τζεφρυ .
Σπεύδει ο ΟΗΕ και τούς ρίχνει σακιά με ρύζι αλεύρι και καθρεφτάκια αλλά αυτοί επιμένουν και θέλουν τον Γιωργάκη τον Αδελφό τους ..

Ρε πουστη μου έχει πάθει πλάκα η ανθρωπότητα !! Και να φανταστείς πως μόνο στην ψωροκώσταινα Ελλαδίτσα τον θεωρούν αποτυχημένο !!

Ρε εδώ μέχρι η Κοκό Σανέλ αναστήθηκε κι έφτιαξε ένα καινούργιο άρωμα στη θέση του Σανελ ν 5 το Παπαντρέ ν 1 και έχει ξεσκιστεί στις πωλήσεις για χάρη του Γιωργάκη !! ..
Ο Ομπάμα έχει γίνει άσπρος απ το κακό του και μοιάζει περισσότερο με τον Μαικλ Τζάκσον παρά με Αραπη του Μισισιπή !!
Ασε που τον διεκδικούν τα καλύτερα πανεπιστήμια του κόσμου αλλά κι οι μαγειρικές σχολές κλαίνε και οδύρονται ..

Ανακάλυψε μια νέα μαθηματική θεωρία που λέει ότι παίρνοντας συνεχώς δανεικά μειώνεις το χρέος !!!! Ρε πούστη μου… Κλάψε μικρέ φτωχέ μου Αϊνστάιν !! Πάνε οι δάφνες σου περίπατο !!
Οι μαγειρικές σχολές θα του απονείμουν δέκα χρυσούς σκούφου διότι κατάφερε κι έμαθε στον Έλληνα να κάνει το σκατο του παξιμάδι !!

Πας στη δουλεία σου ,στο γραφείο η στην εξοχή βγάζεις το σακουλάκι σου με τα παξιμάδια και κάνεις το κολατσιό σου !!
Έχουν σκάσει απ το κακό τούς οι πολιτικοί αντίπαλοι ,οι Σαμαράδες κι Καρατζακάτσουροι … έκαναν κονέ όλοι μαζί να του φαν τη θέση !!

Τι λέτε ρε χαϊβάνια απολίτιστοι , ρε στουρνάρια, κοτζαμπάσηδες της κακιάς ώρας !! Τι λέτε ρε ….
Για να το βουλώσουν Μοίρασαν 13,5 εκατομμύρια ευρώ συν κάτι αλλά , καμία σαρανταπενταριά πενήντα κρατική επιχορήγηση στα κόμματα ,και καμπόσα στις τράπεζες την ώρα που βουλιάζει ο κόσμος κι ο ντουνιάς ..
Στουρνάρια απολίτιστοι … μιλάτε για δοσιλογισμό ,λέτε πως είναι απατεώνας , πως είναι πράκτορας ότι ζει σε άλλο πλανήτη και πολλά αλλά ..

Για αυτό φώναξε τα αλλά ΛΑΜΟΓΙΑ να μοιράσουν την εξουσία και να αυνανίζονται όλοι μαζί στα έδρανα της βουλής ..
Άντε Μπας και δούμε καμία άσπρη μέρα , κι ας είναι και…. σπερμάτινη !!!!


Υστερογραφο ..

Μετά και τις τελευταίες εξελίξεις χθες αργά ,ο συγγραφέας αυτοκτόνησε , Ο Θεός παραιτήθηκε ,κι η επίσημη εκκλησιά σταμάτησε να αναρωτιέται και να ψάχνει τον Αντίχριστο που θα ρχοταν κατα τις γραφές σαν σωτήρας .

Οι ξένοι ηγέτες το ριξανε στα ναρκωτικά στη πρέζα και γράψανε στα αρχίδια τους και την ενωμένη Ευρώπη και το σύμφωνο του Νατο ..
Στην Αμερική ο Ομπαμα παραιτήθηκε κι ανάλαβε καθήκοντα ο Αγριομητσος της φυλής Καταουάια .

Ο Πουτιν εφυγε κι εγινε γκαρσονα σε κωλομπαρο καπου στην Ουραγουαι ,κι η φεγγαρούλα η αθώα και ολίγων ελαφρόμυαλη πριγκίπισσα, παντρεύτηκε μετα απο χρόνια αρνήσεως, τον γοητευτικό πλην παραδόπιστο βάτραχο Γιακουμη !!!!


Ρε πούστη μου έπρεπε να μας βγάλουν το λάδι, η φεγγαρούλα η αθώα και ολίγων τι ελαφρόμυαλη πριγκίπισσα, κι ο Γιακουμης για να κυβερνήσουν μαζί το Βασίλειο της ψωροκώσταινας ...



periploys

Δεν υπάρχουν σχόλια: