Τρίτη 21 Ιουνίου 2011

είμαστε πειραματόζωα στα χέρια απάνθρωπων εξουσιαστών .


Έννοιες , λέξεις, όπως ατομική ελευθερία , Δημοκρατία , αυτοδιάθεση δεν έχουν καμιά αξία , ούτε παίζουν πια κανένα ρόλο....

Είμαστε μαριονέτες στα χέρια τους ,και κάποια στιγμή πρέπει , επιβάλλεται να το σταματήσουμε αυτό .

Πως ;;

Μα με τη συνειδητοποίηση…. ότι η πραγματικότητα δεν είναι αυτή που μας σερβίρουν και μας κάνουν να πιστεύουμε , αλλά μια άλλη .

Μια άλλη που δε γνωρίσαμε ποτέ, δεν έχουμε τη γεύση ,ούτε τη μυρωδιά της ..
Και που κάποιοι άνθρωποι έδωσαν τη ζωή τούς στον αγώνα της αναζήτησης και της κατάκτηση της ..

Είμαστε απλά , αναλώσιμα υλικά , άνθρωποι χωρίς ατομική η συλλογική σκέψη και ελευθερίες ..

Ζούμε για να δουλεύουμε , για να παράγουμε πλούτο , αγαθά , υπηρεσίες ,που κάποιοι άλλοι καρπώνονται , πλουτίζουν ,και στήνουν συστήματα εξουσιών στη πλάτη μας ...

Είναι τόσο καλοστημένα τα συστήματα τους , που γινόμαστε υποτελείς για μια θεσούλα δημοσιοϋπαλληλική για ένα βόλεμα ,για ένα ρουσφέτι .

Πιστεύουμε εσφαλμένα ότι θα λύσει το πρόβλημα της ζωής μας ,ενώ στη πραγματικότητα , μας κάνει εθελούσια δούλους του συστήματος και προσκυνημένους …ξεπουλιόμαστε για πινάκιο φακής …

Το κάθε σύστημα εξουσίας γεννά , δημιουργεί τους διαπλεκόμενους του για να το στηρίζουν και να εξασφαλίζει την επιβίωση του .

Έτσι τάζει χάντρες και καθρεφτάκια στους ιθαγενείς, για να τους κρατάει στον ύπνο της πλαστής ευφορίας..

Όσοι λοιπόν αντιλαμβάνονται το παιγνίδι τούς και αντιδρούν , είναι , γίνονται εξ ορισμού εχθροί τούς .

Βαπτίζοντα με ονόματα ηχηρά για να τρομάζουν τούς άλλους ,όπως τρομοκράτες , κακοποιά στοιχειά ,αναρχικοί ,και ότι έχει να κάνει με διαφορετικότητες και μειονότητες .

Ένα άλλο μέσον και το πλέον αποτελεσματικό ,είναι αυτό του φόβου .

Του φόβου που κρατάει τις μάζες στο μαντρί με το φόβο των λύκων , της εξαθλίωσης ,της φτώχειας της πεινάς ,για αυτό οι εικόνες από τον τρίτο κόσμο , και όχι μόνο .

Λες και δουλεύουν και σας ταΐζουν αυτοί …

Δείτε τι σερβίρουν στο πιάτο σας προς τέρψιν από τη tv .

Ακούω παρά πολλούς τελευταία να διατυπώνουν ένα συγκεκριμένο ερώτημα .

Εντάξει αλλά μετά τι ;;;

Αυτό με παραπέμπει στο πρόβατο που έχασε το τσομπάνη του και φοβάται μόνο του, φοβάται γιατί δε γνώρισε τι είναι να είναι λεύτερο.

Θα φτιάξουμε μόνοι μας την κοινωνία που θέλουμε , χωρίς υποτελείς και ανθρώπους δευτέρας και τρίτης κατηγορίας ,μια κοινωνία αρχών που θα βασίζεται στο σεβασμό στην αλληλοβοήθεια και εν γένει στον αλτρουισμό ..

Και όπως είπαμε ,η λευτεριά είναι κατάκτηση ,ούτε δώρο είναι ,ούτε χαρίζεται μα ούτε και πουλιέται για να την αγοράσει κανείς …

Κλείνω λέγοντας σας ότι τώρα είναι μοναδική ευκαιρία λόγο ότι πέσαμε οι μάσκες τούς να διεκδικήσουμε και να εφαρμόσουμε αυτό που πάντα μας ανήκε την ΑΥΤΟΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΜΑΣ .

Δε χρειαζόμαστε να χωρίσουμε την κοινωνία σε κυριάρχους και κυριαρχημένους για μη φοβόμαστε …

Ας ξεπεράσουμε αυτό που πάντα ήταν το μεγάλο ατού, το μεγάλο όπλο του συστήματος .

ΤΟ ΦΟΒΟ ΜΑΣ …και ας σπρώξουμε το καιρό μπροστά

periploys

1 σχόλιο:

ΠΕΡΙΠΛΟΥΣ είπε...

δειτε αυτο !!


http://www.babylonia.gr/index.php?option=com_k2&view=item&id=4659%3Aoi-ispanoi-indignados-empodizoun-tis-katasxeseis-spition