Τρίτη 8 Οκτωβρίου 2013

Δικαιοσύνη με.. μπούρκα …




Κώστας Σακκάς … 
Kρατήθηκε φυλακισμένος στον Κορυδαλλό επί 31 μήνες χωρίς να δικαστεί και χωρίς στοιχεία ..Χρειάστηκε σχεδόν να πεθάνει για να αφεθεί ελεύθερος .
Ο Σακκάς κατηγορήθηκε για συμμετοχή στην οργάνωση Συνωμοσία των Πυρήνων της Φωτιάς. Ο ίδιος έχει αρνηθεί την συμμετοχή του.

Τα καθάρματα της χρυσής αυγής ,με όγκους δικογραφίες για μαστροπεία ,εκβιασμούς ,παιδεραστία, μαχαιρώματα και ξυλοδαρμούς, έχουν καταλύσει όλο το ποινικό κώδικα, δεν  μπήκαν  ούτε μέρα φυλακή κι είναι ελεύθεροι να σεργιανούν να μαχαιρώνουν και να χτυπάμε όποιον γουστάρουν .

Δικαιοσύνη με μπούρκα … όχι μόνο τυφλή αλλά και κουφή ..
Δικαιοσύνη χειραγωγούμενη ..

Κι η θεωρία των άκρων να παίρνει σάρκα κι οστά ..
Το δήλωσε άλλωστε κι ο πρωθυπουργός της χώρας ..
Μετά τη ΧΑ, είναι ώρα να ξεμπερδεύουμε και με το άλλο άκρο, εκείνους που μιλούν για έξοδο από το ευρώ και την Ε.Ε!

‘’ Στην Ελλάδα έχει γίνει πραξικόπημα με πολύ καλά οργανωμένο σχέδιο και με εναλλαγές στην θέση του κατ’ επίφασην πρωθυπουργού.

Στην Ελλάδα έγινε ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ και η χώρα παραδόθηκε άνευ όρων σε καρτέλ οικονομικών συμφερόντων, σε συμφέροντα τρίτων χωρών και αποτελεί ταυτόχρονα το μέγιστο “πείραμα” της νέας τάξης πραγμάτων για την απόλυτη κατοχή μίας χώρας χωρίς να προηγηθεί πόλεμος. ‘’[Κασιμάτης -συνταγματολόγος ]..

Μετά τα τελευταία γεγονότα , πάμε σε εκλογές από ότι δείχνουν τα πράγματα..Μέχρι τέλος του έτους αν βγαίνουν τα κουκιά στην κυβέρνηση θα ζητήσει νωπή εντολή για να αποτελειώσει το έργο της ..
Αν βγει αληθινό το σενάριο που σκέφτομαι , τώρα μετά το Σόου -τα θεάματα με την χρυσή αυγή[και που εισέπραξαν αρκετά χειροκροτήματα και κάμποσους ψήφους από ότι φαντάζομαι ] λύθηκαν ως δια μαγείας όλα τα προβλήματα σε αυτήν τη χώρα .
Φοβάμαι πως πάμε από το κακό στο χειρότερο σ’ αυτή τη χώρα.
Φοβάμαι πως τα θεάματα μπορεί να πιάσουν τόπο , ειδικά ο φόβος θα ναι για άλλη μια φορά ο κερδισμένος της υπόθεσης .. παρά τις χιλιάδες αυτοχειρίες και τα εκατομμύρια των ανέργων ..Παρά το γεγονός ότι το τέρας κυκλοφορεί ελεύθερο και ακονίζει φανερά τα δόντια του ..
Η Βαϊμάρη καλά κρατεί …

periploys..

2 σχόλια:

Ελένη είπε...

Ήθελα μόνο να σου πω πως σε σκέφτομαι συχνά.. με αγάπη..
Να είσαι καλά θέλω..

ΠΕΡΙΠΛΟΥΣ είπε...

να σαι πάντα καλα Ελένη !! σε ευχαριστω απο καρδιάς !!