Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2013

.Σουρεαλισμός και φασισμός..



Μετά τα τελευταία γεγονότα και τη δολοφονία του Αντιφασίστα   Παύλου Φυσσα  , η αποκάλυψη ότι τη χρυσή αυγή την χρηματοδοτούν εφοπλιστές ,οι συλλήψεις του Φύρερ και των τσιρακιών του ,[κάτι παίζετε εδώ που θα το δούμε στο μέλλον]διαμορφώνετε μια νέα πραγματικότητα.. 
Μάλλον του ξέφυγε το τέρας που δημιούργησαν και παραγιγαντώθηκε για να είναι κάτω από τον έλεγχο τους ] .

Στρατιωτικοί πανέτοιμοι για πραξικόπημα, -νέοι άνεργοι κι άστεγοι συνωστίζονται στα πεζοδρόμια για ένα συσσίτιο -ποιος θα προλάβει κάποιον κάδο απορριμμάτων με κάτι φαγώσιμο , το εικοσιπεντάρι του Γεωργιάδη για την είσοδο στα νοσοκομεία , το κλείσιμο των πανεπιστημίων , η επιλογή της κυβέρνησης που είναι να μετατρέψει την πρόσβαση στα πανεπιστήμια σε ταξικό προνόμιο των ανώτερων κι εύρωστων οικονομικά στρωμάτων κι έτσι υποβαθμίζει την ίδια την παιδεία σε προϊόν, σε κομμάτι προς “αξιοποίηση” από την ελεύθερη αγορά .

Έρχονται νέες απολύσεις και μειώσεις μισθών . Θέμα ασφαλιστικού ανοίγει η τρόικα κι ετοιμάζεται να ζητήσει νέα μέτρα αρκετών δις ευρώ για την περίοδο 2015-2016 που ανακύπτει χρηματοδοτικό κενό. Εν μέσω εξελίξεων αυτό ..
Έξι εκατομμύρια ανασφάλιστοι και δυο εκατομμύρια άνεργοι .. Πάνω από 5 -6 χιλιάδες αυτοχειριασμένοι και δυο τρία εκατομμύρια με ψυχοφάρμακα ..

Ζούμε στην πιο σουρεαλιστική χώρα της γης .

Αν αυτό Δεν είναι Σούπερ σουρεαλιστικό σχέδιο καταστροφής και ξεπουλήματος μετά το ΣΟΚ και ΔΕΟΣ , συγγνώμη ,αναδιάρθρωσης κι ανάπτυξης του κράτους ήθελα να πω κι αν αυτό που ζούμε δεν είναι δικτατορία των ολίγων - κι αν όλα αυτά τα ‘’Άρτων και θεάματα ‘’ ,αλλά χωρίς Άρτων- μόνο θεάματα - και που δε ξέρω που θα οδηγήσουν όλα αυτά - [φοβούμενος τη θεωρία των δυο άκρων που τόσο καιρό καλλιεργούν στον κόσμο , μην έχουν σαν στόχο την αριστερά κι όχι μόνο αλλά και τα κινήματα ] μην είναι απλά πυροτεχνήματα με σκοπό από τη μια να καρπωθούν τις απώλειες του μορφώματος κι από την άλλη να δημιουργήσουν πέρα από τις ποινικές ευθύνες των Ναζιστών ένα σκοτεινότερο παρακράτος αθέατο στα μάτια των πολλών και να το χρησιμοποιούν κατά το δοκούν , [διαφορετικά θα ‘’χτυπούσαν’’ τις αίτιες που δημιουργήθηκε το καρκίνωμα αυτό] .

Έτσι αν δεν ισχύουν όλα τα παραπάνω που ανέφερα και δεν χρησιμοποιείτε σαν την κολυμπήθρα του Σιλωάμ η χρυσή αυγή για να ‘’αγιοποιηθούν’’ τα δυο μεγάλα κόμματα] , τότε κι εγώ είμαι από το Κονγκό και με λένε Μουτάμπα Ρούτσι !!..

ηρακλης .. ..

2 σχόλια:

ΠΕΡΙΠΛΟΥΣ είπε...

Πολύ φοβάμαι πως αν δεν εξαλειφθούν τα αιτια που γιγαντώθηκε το τέρας θα το ξαναδούμε μπροστά μας πιο μαύρο και σκοτεινό από ΠΟΤΕ ..το να κρύβεις κάτω από το χάλι το πρόβλημα απλά το γιγαντώνει το σκοτάδι ...

Ανώνυμος είπε...

θα συμφωνήσω Περίπλους ότι πρέπει να συγκεντρωθούμε στο πώς θα εξαλείψουμε τα αίτια ..
νομίζω ότι η συλλογική προσπάθεια μπορεί να το εξαλείψει διότι αυτή θα πηγάζει από την κοινή ανάγκη ..

ρίτσα ηλιού