Τρίτη 29 Μαΐου 2012





H Eurobank αγαπητοί φίλοι σας προειδοποιεί να μην ψηφίσετε το Τσιπρα κι ολα τα λαμογια που έχει στο ψηφοδέλτιο του γιατί θα σας κλέψουν τις καταθέσεις -θα πάρουν τα χωράφια σας και τις γυναίκες σας θα τις κάνουν εργάτριες .

Κι επειδή έχουν μπάνικα αγόρια στις συνιστώσες του θα τους ρίχνουν και κανένα φιστίκωμα ..

θα σας αφήσει ο Τσιπρας κι η Καμόρα του- αστέγους και πεινασμένους και τα παιδιά σας ρε μπουνταλάδες θα τα στείλει στη Ρωσία να σπάνε πέτρες .. 

Ψηφίσετε εμάς που σας περιποιούμαστε τόσα χρόνια ρε φιλαράκια ....

Αντώνη Σαμαρά ρε παιδιά να χαρείτε !!

Άντε και κάνα Βαγγελάκη !! !!

Για δυο τρεις χιλιάδες αυτοκτονίες και μερικά εκατομμύρια ανέργους θα μας απαρνηθείτε .

Αν το κάνετε και ψηφίσετε Τσιπρα κακό χρόνο να χετε - και τα επιτόκια χορηγήσεων για τα δάνεια σας θα πάνε σαράντα τα εκατό ..



Για να βάλετε μυαλό ..άντε μη τα πάρουμε στο κρανίο [και τώρα τόσο είναι το επιτόκιο αλλά ευτυχώς που δε παίρνετε χαμπάρι ]…Τσιπροπουλα εε Τσιπροπουλα ....

Μετά τις δηλώσεις Τσιπρα για «Ολαντρέου», οι στυλοβάτες μας τα πολιτικά μας καμάρια παιδιά αντέδρασαν έντονα -και δικαιολογημένα βεβαία ..

Εδω που τα λέμε ο Σαρκοζί χάιδεψε τα αυτιά του ΓΑΠ με τον είπε δημόσια κάποτε Μαλάκα ..

Το ιδιο κι ο Τσιπρας ..

Χάιδεψε τα αυτιά του Ολαντ με το ΄΄Ολαντρεου΄΄ ..θα ήταν καλύτερα να του ανταποδώσει τον χαρακτηρισμό του Σαρκοζι για τον ΓΑΠ και να τον πει ευθέως μαλάκα ..΄

Τα πολιτικά μας καμάρια τα πήραν στο κρανίο γιατί τόσα χρόνια κανείς δε βρέθηκε να τους προσφωνήσει με το πραγματικό τους όνομα .

ΜΑΛΑΚΕΣ ΔΗΛΑΔΗ ..

Μόνο ο Σαρκοζι είπε τον Γιωργάκη με το πραγματικό του όνομα …Αν γινόταν κάτι τέτοιο θα στηνόταν χορός και γλέντια τρικούβερτα από άκρη σε άκρη της Ελλάδος στα επιτελεία τους κι όχι μόνο ..

Δε θα μιλούσε κανείς …

Ποιος ΜΑΛΑΚΑΣ ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΟΥΣΕ ;;;

ΥΓ
Διάβασα το Νίκο Δήμου στο΄΄ Αγαπητέ κ Αλεξη ΄΄ και συγκινήθηκα με αυτές τις παπαριές που γράφει ....

Άκουσα προχθές τον Γιανναρά μια άλλη μέρα τον Μανδραβελη κι άλλους πολλούς .
Τελικά αποδεικνύεται περίτρανα ότι οι μαλάκες έχουν κατακλίσει τις πρώτες θέσεις πίστα ..


 Αν κι ιδεολογικά είμαι αριστερότερα -πολύ αριστερότερα όμως θα ήθελα να διευκρινίσω πως ενώ είμαι πολιτικά ΄΄άστεγος ΄΄ κι ούτε σχηματοποιούμε -δεν μπαίνω σε δοχεία που λέγονται κόμματα βέβαια- ένιωσα την ανάγκη να απαντήσω σε κάποιους που αυτό που κανουν εσκεμμένα ειναι να καταστροφολογούν και να κατηγορούν οτιδήποτε είναι έξω από αυτον το δογματισμό των δυο κομμάτων και τη δικιά τους αντίληψη -που μας έφτασαν ως εδώ ..

Καταλαβαινω την ΠΙΚΡΑ κάποιων που ηθελαν καρέκλα εξουσίας πχ Γραμματικάκης κι άλλοι και δεν τους δόθηκε ..

Όμως δε μπορώ να παραβλέψω τον πόλεμο λάσπης και κατηγοριών που γίνεται στον Πιτσιρικά γιατί όρθωσε ανάστημα στους ντόπιους αλλα και στους ξένους σωτήρες μας !!
Δεν ξερω αν αυτα που διαπραγματεύεται ο Συριζα θα τα κανει πράξη η οχι αλλά μου αρέσει που έχουν κλασει μέντες κάποιοι !!Ρε πουστη μου τοσα χρόνια κανείς δε βγήκε να τους τρίξει τα δόντια ..
Αη σιχτιρι πια με τη δουλικότητα αυτή και τη ξευτίλα που μας δέρνει ...


Τι να πω .. με την ανοησία δεν συνδιαλέγεσαι ..

τόσο απλά ..

..ηρακλης..

Δεν υπάρχουν σχόλια: