Τετάρτη 2 Νοεμβρίου 2011

ΓΑΠ Ο Μέγας αναρχικός !!



Μετά την εξαγγελία του ΓΑΠ ΓΙΑ δημοψήφισμα ,και ψήφο εμπιστοσύνης όλοι οι εγχώριοι και ξένοι πολιτικοί αναλυτές έχουν σκίσει τα πτυχία τούς ,οι πολιτικοί βρίσκονται ένα βήμα πριν το απονενοημένο ,κι ο Χοντρός έσκασε ….πάει αυτός ..

Απανωτά εγκεφαλικά κι όχι μόνο, κι όταν πάει να συνέρθει κι ακούει το όνομα Παπαντρέου ξαναπέφτει σε σκοτοδίνη .

Έχει το Μιμή τον Ανδρουλάκη τον κολλητό του Μαρξ δίπλα του και μιλάνε για γκόμενες, για το κεφάλαιο του Μαρξ και αλλά αηδιαστικά … ,,Τρίζουν τα κόκκαλα του Μαρξ όπως καταλαβαίνεται ..

Τα κράτη μέλη της ευρωζώνης και οι ηγεσίες τούς έχουν χεστεί επάνω τούς όπως δε και ο πρόεδρος Ομπάμα τραβά τις κωλότριχες του κι ουρλιάξει ...

Έχει πηδήξει συνεργάτες και μη , κι όσοι του έλεγαν ότι ο Γιωργάκης είναι πράκτορας της ΣΙΑ της ΜΟΣΑΤ κι άλλων που εκτελεί τις εντολές των .
Τα χρηματιστήρια όλου του κόσμου βρίσκονται στη δίνη του χορού του Ζαλόγγου ..

Όλη η παγκόσμια οικονομία κινδυνεύει να τιναχτεί στον αέρα με μια απόφαση και μονό του Γιωργάκη !! Ρε πουστη μου !! Πρώτη φορά στη ζωή μου ένιωσα κι εγώ Εθνικά υπερήφανος !! Τι να πεις !!
Για φαντάσου ..Κι εγώ ο μαλάκας τόσους μήνες τον έβριζα που έκοβε μισθούς και συντάξεις ,που έβαζε χαράτσια και που έκανε τον κόσμο να παραμιλά σε κάθε του βήμα ..Ρε χαϊβάνια δεν κατάλαβε κανείς σας τίποτα ;;

Που να το φανταζόμουν ότι όλα αυτά τα έκανε ο Ήρωας μας για να μας αφυπνίσει να με κάνει να πολιτικοποιηθούμε που τόσα χρονιά είμαστε αδιάφοροι πολίτες ..Κι όχι μόνο αυτό .
Τελικά αποδείχτηκε σύντροφος , πιο αναρχικός κι από τούς ακραιφνές αναρχικούς .

Ποιος άλλος θα τίναζε την παγκόσμια σκακιέρα στον αέρα αν όχι ένας βαθιά πιστός στις ιδέες του Αναρχισμού ;;;
Τρέχουν και δε φτάνουν οι παγκόσμιοι χαραμοφάηδες του καπιταλισμού ,πέφτουν στα πόδια και παρακαλάνε το Γιωργάκη να αλλάξει τακτική και να ρθει στα σύγκαλα του ..

Έτσι αποφάνθηκαν όλοι μαζί ότι είναι επικίνδυνος ,Αναρχικός ,τρομοκράτης ,κίνδυνος για τον κόσμο, χειρότερος κι απ τον Μ π ι Λάντεν τον Καλιγούλα και το Γκουσκούνη μαζί ..

Οι βουλευτές του ,αυτό που τούς χαρακτήριζε πάντα ήταν η στενομυαλιά κι η δειλία τούς ,αποφάσισαν να τον εγκαταλείψουν ,σώζοντας έτσι τα θλιβερά τομάρια τούς ..

Το ιδιο κι η Αντιπολίτευση που ζήλεψε το Θάρρος και τη τόλμη του και θέλει να χρήσει τον Σαμαρά ιππότη της ελεεινής τραπέζης , Ρομπέν των απανταχού φτωχών πλην τιμίων τραπεζιτών και κολτεν μποις …
Ο Καρατζαφύρερ πήγε σε συνάντηση μαζί του για να μοιράσουν την επικράτεια ..Κρατούσε σαν δώρα δυο τρεις αγκυλωτούς σταυρούς και μερικά σύνεργα σωφρονισμού ….

Η Αλέκα είναι απασχολημένη αυτόν τον καιρό ,έχει να λύσει το γρίφο του Στάλιν αν δηλαδή θα κρατήσει την ιδία γραμμή η θα γίνει πιο λάιτ κατ απαίτηση των μελών ,κι αν η δικτατορία του προλεταριάτου έχει πρόσφορο έδαφος μέσα στο καπιταλιστικό στερέωμα ..

Ο Τσίπας και τα λοιπά κόμματα είναι απορροφημένοι στις στιλιστικές επιταγές της μόδας ,μη χάσουμε και το ροζ Τρεντ στυλάκι μας , και όπως καταλαβαίνεται δεν έχουν χρόνο να ασχολούνται με αυτές τις παπαριες ....

Μονo ο Γιωργάκης έχει όραμα ρε στουρνάρια !! πάρτε το χαμπάρι ..
Τώρα που θα πέσει η υστάτη πρόταση στο τραπέζι θα δείτε τι έχει να γίνει !! Χαραμοφάηδες δειλοί κι ανεπρόκοποι !!
Ο Γιωργάκης έχει όραμα ορέ!!

Θα γεμίσουμε όσες περισσότερες τριήρεις μπορούμε και θα πάμε να καταλάβουμε ρε την Αμερική την Αγγλία και τη Γερμάνια !!
Σαν άλλο Γαλάτες κι εμείς !! Έτσι όχι μόνο θα σώσουμε την Εθνική μας αξιοπρέπεια αλλά θα είμαστε κι οι γνήσια τέκνα των Ηρώων και των μεγάλων ανδρών που πέρασαν από αυτόν το τόπο !!! Θυμηθείτε ρε για ένα Αντρέα ζούσαμε για ένα Κωνσταντίνο Καραμανλή για ένα Μητσοτάκη για ένα Σκομπι κτλ ..
Που είναι βρε αυτές οι ένδοξες μέρες ;;; Τωρα για ποιο θα ζούμε μου λέτε ; Για τη Μερκελ και το Σαρκοζι ; Η για τα φιλαράκια μας ΤΑ παιδιά της τρόικα που είπε κι η Όλγα Τρεμη στο δελτιο των 8 ..εε μου λέτε ;;;;

Εμπρός στο δρόμο που χάραξε ο Γιωργάκης λοιπόν !!

periploys

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Σαν πολυ δεν καπνιζεις και εσυ...
Τον γαμησαν το jeffery οι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ Ευρωπαιοι που εχουν ξυπνησει επιτελους και εχουν παρει το πανο χερι! Τωρα καθαριζουν καπιους λογαραιασμους (π.χ. του την εφερεν του jeffery και τα εβραιο-αμερικανο αφεντικα του γιατι ΔΕΝ πετυχε το σχεδιο να σωσουν το σαπιο δολαριο - και την πουτανα λιρα - χτυποντας το Ευρω μεσου "Τιτανικου"!

Και τωρα σε αυτο το πουστικο παιχνιδι "ποκερ" εχουν και την υπομονη και τον "ασσο στο μανικι" γιατι αυτη η "ιστορια" εχει πολυυυ συνεχεια ακομα!

Θα δειτε οταν λήξουν συντομα καποια "στοιχηματα" εναντι της Ελλαδας και του Ευρω - ΑΛΛΑ και πολλα και διαφορα πουστικα ασφαλιστρα για τα αμερικανκα στεγαστικά δάνεια στο Wall st. θα παθουν μερικοι την πλακα της ζωης τους και μαλλον θα "φαμε" μικροτερα αγγουρια!

Ήδη έχουμε το πρώτο "θύμα" http://www.telegraph.co.uk/finance/newsbysector/banksandfinance/8860214/MF-Global-files-for-bankruptcy-after-European-debt-bets.html Watch this space!!!

Κρατηστε καλα γιατι ΑΝ τα βρουνε οι Ευρωπαιοι με τα λεγομενα BRICS ( ειδικα Βραζιλια, Ρωσσια, Κινα ) και δεν τιναχτει οι παγκοσμια οικονομια και ειρηνη στον αερα απο τους αγγλο-εβριαο-αμερικανους, σε δυο τρια χρονια θα παμε σχετικα καλα!

Αυτο που πρεπει να προσεχουμε ειναι να μας κανουν καμια μαλακια με τους μπασταρδο βουλγαρο σκοπιανοβσκι
και να ΜΗΝ μας παρουν τσαμπα το ορυκτο μας πλουτο - για να μην μεγαλοσουν τα αγγουρια παλι!!!!